TERMENI ŞI CONDIŢII

Acest site, www.hypermarketnasul.ro, va este oferit spre folosinta cu conditia acceptarii fara nici o modificare a acestor Termeni si Conditii de Utilizare.
Folosirea acestui site de catre dumneavoastra constituie acordul asupra acestor Termeni si Conditii de Utilizare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare, nu folositi site-ul si nici o informatie continuta de catre acesta.

Utilizarea site-ului
Toate materialele si informatiile care sunt pe acest site incearca sa ofere raspunsuri la toate intrebarile vizitatorilor sau potentialilor clienti.
S.C. Mopiel S.R.L. ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute capacitatile sale si munca depusa in serviciul tuturor clientilor nostri. Toti vizitatorii acestui site sunt bineveniti si ii invitam sa revina ori de cate ori simt nevoia, dar am dori sa tina cont de faptul ca exista anumite reguli ce trebuie respectate.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita S.C. Mopiel S.R.L. sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Acest site este oferit in actuala forma fara alte garantii.
Nu suntem responsabili pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
In nici un caz S.C. Mopiel S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca S.C. Mopiel S.R.L. a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate.
Site-ul www.hypermarketnasul.ro  este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea partiala sau integrala a continutului acestui site este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila.

Drepturile consumatorului

Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul sa i se aduca produsele la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, in functie de optiunea consumatorului,
sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acele produse.

In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:
a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;
b) importanta lipsei de conformitate;
c) daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.
(3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu are un produs identic pentru inlocuire.
(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
Conditii Legale
www.hypermarketnasul.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre compania S.C. Mopiel S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
In cazul perechilor comandate din randul celor care nu se afla in stoc,sau nu sunt produse de serie, ci doar efectuate in atelierul creatiei,acest lucru fiind informat in momentul convorbirii telefonice cu agentul de vanzari, termenul de livrare va constitui un interval rezonabil de timp in care,producatorul se va aproviziona cu elementele necesare si va executa comanda,constituindu-se astfel ca un timp tehnologic.